fbpx
Krafty Social Media


Fie că lansezi un start-up, fie că ți-ai lansat deja compania, ar trebui să începi să îți construiești prezența în social media, dacă nu ai făcut-o deja

– Richard Branson –

Afacerea ta are nevoie de prezență în Social Media?

În zilele noastre, toate afacerile de succes sunt prezente în social media. Prezența respectivă le permite să comunice direct cu potențialii clienți, să răspundă la întrebări sau să genereze discuții referitoare la afacere și produse, să promoveze produse, să fidelizeze clienți, să concentreze și să analizeze audiențele proprii, sau chiar să lanseze oferte de joburi.

Prezența în social media este un fel de „vitrină” digitală, unde clienții își formează impresii cu privire la o afacere și află care sunt ofertele afacerii respective. Vei dori să faci o impresie bună!

În social media, o afacere / un brand poate construi comunități de clienți care împărtășesc aceleași principii și valori, dar (cel mai important) au convingerea că afacerea / brandul reprezintă principiile și valorile lor.

Krafty recomandă platformele Meta (Facebook, Instagram și WhatsApp), pentru că acestea au de departe cea mai mare participare activă în România.

O altă platformă recomandată ar fi Youtube (by Google), în cazul în care dorești să te promovezi prin conținut video.

Ai nevoie de prezență în social media!

Dar nu este suficient doar să fii prezent!

Trebuie să participi activ, să fii consecvent și să respecți câteva aspecte importante!

Brand

Trebuie să respecți personalitatea, povestea, imaginea și vocea brandului tău. Dacă nu o faci, nu vei reuși să generezi încredere!

Politici

Trebuie să implementezi politici pentru social media, care să fie respectate de către cei care postează. Dacă nu o faci, pot apărea probleme neprevăzute!

Canale

Trebuie să alegi doar canalele de social media unde este prezentă audiența afacerii tale. Dacă nu o faci, vei cheltui resurse inutil!

Agendă

Trebuie să îți construiești o agendă pe termen mediu și să o respecți. Dacă nu o faci, s-ar putea să ajungi să fii copleșit sau dezorientat!

Oferta Krafty Social Media

Te ajut să îți contruiești o prezență social media potrivită pentru afacerea ta. Succesul afacerii tale depinde inclusiv de felul în care te vei ocupa de prezența în social media!

Canale

Te ajut să alegi cele mai potrivite canale social media pentru afacerea ta.

Strategie

Dezvolt strategia afacerii tale pentru social media.

Construcție

Construiesc conturile și paginile de social media ale afacerii tale, inclusiv Meta Business Suite.

Agendă

Îți creez agenda de social media pe termen mediu.

Imagine

Îți creez conținutul vizual static la standardele adecvate pentru fiecare canal de social media.

Training

Te învăț ce, cum, când și de ce să postezi în social media.

Dorești o ofertă personalizată pentru social media?

Completează formularul de contact Krafty și voi lua legătura cu tine în cel mai scurt timp posibil!