fbpx

Salutare și bine ai venit la Krafty!

Construim și administrăm website-uri de prezentare pentru mici afaceri, în condiții avantajoase!

Această ofertă este limitată la un număr de 5 website-uri / 5 antreprenori.

Doar primii 5 antreprenori care semnează contractul cu noi se vor bucura de prețul ofertei.

Promoția se aplică pentru un singur website per beneficiar. Dacă un antreprenor va dori să îi construim mai multe website-uri, unul singur va beneficia de reducere, iar următoarele vor fi plătite la prețul întreg de 2500 RON / website.

Oferta include un număr de maxim 15 pagini / website. Dacă beneficiarul va solicita mai mult de 15 pagini, vor exista costuri suplimentare (200 RON / pagină suplimentară).

Website-ul va fi construit prin intermediul platformei WordPress (numărul 1 în lume la momentul actual). Pentru design-ul website-urilor, utilizăm tema cu licență profesională Astra.

Dacă este necesar, îți oferim consultanță gratuită pentru alegerea / achiziționarea numelui domeniului brandului tău și a serviciului de găzduire pentru website.

Pentru servicii de branding (ex: creare logo brand pentru website și social media) aplicăm costuri suplimentare, care vor fi calculate în funcție de complexitatea elementelor de brand solicitate de către beneficiar.

Plata pentru construirea website-ului va fi realizată astfel: 50% avans, respectiv 50% la finalizarea / predarea website-ului către beneficiar.

Relația dintre noi și beneficiari se derulează exclusiv pe bază de contract și facturi (plata prin transfer bancar).

Contactează-ne chiar acum pentru a beneficia de ofertă!

Agenția de marketing digital Krafty.ro este un start-up românesc, născut în anul 2022. Ne dorim să sprijinim în mod real dezvoltarea sectorului micilor antreprenori din România.

Credem că sănătatea oricărei economii se bazează în special pe dezvoltarea sustenabilă a sectorului micilor antreprenori și producători locali. Considerăm că în prezent, o astfel de dezvoltare necesită o prezență / promovare solidă în mediul online a micilor afaceri.

De aceea oferim soluții flexibile, avantajoase, eficiente și personalizate, destinate micilor afaceri românești care doresc să se dezvolte utilizând mijloacele și metodele moderne de promovare oferite de Internet.

Oferta noastră se adresează în primul rând micilor afaceriști din România, care înțeleg importanța dezvoltării prezenței afacerii lor în mediul online.

Fie că ai deja o mică afacere, sau dorești să pornești una de la zero, Krafty te poate ajuta cu construirea și administrarea website-ului de prezentare al brandului tău, dar și cu alte servicii conexe de marketing digital (ex: branding, campanii publicitatre online, strategie de dezvoltare etc.).

Indiferent dacă ești un mic producător local sau furnizor de servicii, un website de prezentare va aduce afacerii tale o creștere a numărului de clienți.

Un website de prezentare este o investiție pe termen lung, nu o cheltuială!

Vizibilitate crescută

În prezent, majoritatea oamenilor caută produsele și serviciile de care au nevoie pe Google. Afacerile care au website-uri apar primele în rezultatele acestor căutări.

Credibilitate / Seriozitate

Studiile au arătat că 2 din 3 oameni preferă să cumpere produse / servicii de la afacerile care dețin website-uri, deoarece acestea prezintă mai multă încredere.

Stabilitate

Un website este proprietatea ta și nu poate fi blocat / închis din senin la fel ca un cont sau o pagină social media. Website-ul este sediul permanent al afacerii tale online.

Publicitate

Dacă vei lansa campanii publicitare plătite, mii de oameni vor ateriza pe website-ul tău, vor vedea brandul tău, se vor documenta cu privire la afacerea ta, iar vânzările vor crește.

Blog

Poți să publici periodoc articole de specialitate, ca expert în industria ta, pentru a-ți informa / educa audiența. Articolele pot fi distribuite ulterior și în social media.

Analiză

Vei ști câți vizitatori ai avut de pe Google și câți de pe reclamele plătite, ce pagini i-au interesat cel mai mult, cât au stat pe website, ce dispozitive au folosit etc.

Ia legătura cu noi acum, pentru a profita de această ofertă limitată!

1. Ne poți contacta direct, telefonic sau prin WhatsApp la numărul 0720017222*

* Programul de lucru cu publicul al agenției Krafty.ro este Luni-Vineri, între orele 10:00 – 18:00, când putem prelua apeluri telefonice și putem purta conversații pe WhatsApp. În afara acestui interval, te rugăm să ne trimiți un mesaj, iar noi îți vom răspunde cât mai curând posibil.

2. Ne poți trimite formularul de mai jos completat, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil cu un răspuns.

Prenume
Nume
Județ
Localitate
Email
Telefon (ex: 0722333444)
Mesajul tău
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

1. Stabilim o primă întâlnire

Este nevoie să purtăm o primă discuție care va dura aproximativ 2 ore. Putem discuta față în față sau prin videoconferință WhatsApp, în funcție de locația ta.

2. Ne descrii afacerea ta

Trebuie să ne facem o idee cât mai clară cu privire la afacerea ta, produsele / serviciile pe care le vinzi, prezența business-ului tău în mediul online, cum îți imaginezi tu viitorul website etc.

3. Vedem de ce ar mai fi nevoie

Stabilim dacă dorești să te ajutăm cu servicii de branding (ex: creare logo), sau să te consultăm gratuit cu alegerea domeniului și a serviciului de găzduire pentru website.

4. Semnăm contractul

Îți trimitem draftul nostru de contract. Dacă ești de acord cu conținutul lui, îți trimitem contractul final spre semnare. După semnarea contractului îți emitem prima factură pentru 50% avans.

5. Primii pași

Achiziționăm împreună domeniul și serviciul de găzduire, dacă este cazul. Instalăm WordPress și tema Astra pe server, instalăm primele plugin-uri necesare pentru construire.

6. Ne apucăm de lucru

Stabilim împreună șablonul de bază, culorile și meniul și structura website-ului. Începem construcția. Ne pui la dispoziție conținutul noilor pagini (ex: poze, filme, texte, descrieri etc.).

7. Finalizăm website-ul

Website-ul se consideră finalizat la finalul perioadei contractuale, dacă întreaga structură a acestuia a fost realizată, chiar dacă beneficiarul nu ne-a pus la dispoziție conținutul necesar în timp util.

8. A doua factură

Îți emitem a doua factură pentru restul de 50%. După achitarea ei, preiei controlul total asupra website-ului. Atunci poți decide și dacă dorești să ne ocupăm noi de administrarea lui în continuare.

9. Administrăm website-ul

Îți trimitem contractul de administrare pe termen nedeterminat, pentru semnătură. Ulterior, ne ocupăm de funcționarea optimă a website-ului și îți oferim servicii suplimentare de marketing digital.

Cel mai probabil nu te putem ajuta dacă:

  • crezi că afacerile pot avea succes în anul 2024 fără prezență pe Internet;
  • din punctul tău de vedere o afacere nu are neapărat nevoie de un website propriu;
  • consideri că o pagină de Facebook este un website;
  • nu accepți să lucrezi cu noi pe bază de contract și facturi cu plata prin virament bancar;
  • dorești ca prin viitorul website să promovezi activități neconforme cu principiile și valorile Krafty.ro (ex: diverse înșelătorii, jocuri de noroc etc.);
  • te aștepți ca viitorul tău website să îți aducă din prima zi sute de clienți zilnic, fără să investești în continuare în promovarea acestuia (ex: publicitate online);
  • te aștepți ca a doua zi după lansare, website-ul tău să apară primul la căutările Google.