fbpx
Krafty Copywriting


„Nimeni nu citește reclame. Oamenii citesc chestiile de care sunt interesați. Uneori se întâmplă să fie vorba despre o reclamă”.

Howard Gossage

Copywritingul este arta de a scrie texte care vând.

Alege un copywriter profesionist pentru afacerea ta!

Postări social media (serviciu momentan indisponibil)

Rolul postărilor din social media este acela de a asigura creșterea organică (neplătită) a audienței. De aceea, textele trebuie scrise în așa fel încât să capteze interesul oamenilor, să le trezească emoții și sentimente plăcute în legătură cu afacerea ta.

Articole de blog

Dacă ai un blog pe website, acesta poate fi utilizat pentru a le furniza oamenilor informații de calitate în legătură cu detaliile afacerii tale. Articolele de blog pot fi distribuite în social media pentru a aduce plusvaloare cititorilor, care astfel vor simți impulsul de a vizita website-ul tău pentru mai multe informații de calitate de pe blogul tău.

Texte publicitare

Textele reclamelor sunt foarte importante, pentru că reclamele costă, așa că un text bun poate face diferența dintre profit și pierdere. O reclamă bună nu exprimă dorința ta de a vinde cât mai multe produse sau servicii, ci dorința ta de a-i ajuta pe cititori să își rezolve problemele. Înainte de a scrie texte publicitare asigură-te că ai o înțelegere foarte bună a audienței tale!

Conținut website

Conținutul paginilor de pe website-ul tău ar trebui să fie în acord cu brandul tău și cu așteptările audienței tale. Dincolo de culori, imagini, videoclipuri și animații, textele de pe website sunt cele mai importante, pentru că ele ar trebui să fie informative, atractive, corecte din punct de vedere gramatical, să nu plictisească și să exprime povestea frumoasă a afacerii tale.

Dorești o ofertă personalizată pentru copywriting?

Completează formularul de contact Krafty și voi lua legătura cu tine în cel mai scurt timp posibil!