fbpx
Krafty Branding


Brandul tău este ceea ce vorbesc oamenii despre tine, atunci când tu nu te afli în cameră”.

– Jeff Bezos –

Afacerea ta are nevoie de branding?


Competiția este acerbă în zilele noastre, așa că afacerile au nevoie să se asigure că ies în evidență într-un mod pozitiv, din mulțimea celor cu oferte similare. Tot mai multe firme investesc în branduri care atrag și mențin loialitatea clienților.

Brandingul și advertisingul merg mână în mână, așa că dacă vrei să ai o publicitate de calitate, trebuie ca mai întâi să construiești un brand de calitate. Ideal ar fi să începi procesul de branding înainte de lansarea afacerii, dar poți face oricând rebranding (un fel de facelift)!

Dacă ai un brand, oamenii vor recunoaște afacerea ta mult mai des decât ar face-o în cazul altor afaceri similare, dar care nu au investit în branding. Fără branding nu vei rămâne foarte mult timp în mintea oamenilor.

Brandul va aduce plusvaloare afacerii tale, întrucât el generează încredere, iar încrederea atrage cu sine loialitatea de brand. Cu cât numărul de clienți loiali este mai mare, cu atât afacerea ta va fi mai puternică pe piață. De asemenea, clienții loiali vor recomanda produsele tale și altor persoane.

Ai nevoie de un brand!

Dar ce este un brand?

Modalitatea prin care tu controlezi efectul pe care afacerea ta îl produce în mintea clienților, prin personificarea afacerii tale!

Personalitate

Personalitatea aleasă va determina caracteristicile brandului tău. Afacerea ta este dură, sofisticată, sinceră, incitantă, competentă?

Poveste

Care este povestea afacerii tale? De ce există ea și ce probleme încearcă să rezolve? Care sunt valorile și principiile afacerii tale?

Imagine

Logo, paletă de culori, imagini, fonturi, cam tot ce ține de unicitatea vizuală a brandului tău și îl face ușor de recunoscut în piață.

Voce

Cum te adresezi clienților tăi în comunicarea scrisă și vorbită? Ești serios sau comic? Comunici sec, sau cu entuziasm?

Dorești o ofertă personalizată pentru branding?

Completează formularul de contact Krafty și voi lua legătura cu tine în cel mai scurt timp posibil!